Biofood B.V.
Biofood B.V.
Hugo de Vriesweg 20
1331 AJ Almere
06-22233438 - bob@biofoodbv.nl
Glastuinbouw biologische (vrucht)groente

 

Biologische spinazie Woodpecker

De consument wordt kritischer over de oorsprong van zijn eten en vraagt steeds vaker om lokaal biologisch geteelde producten. Met onze biologische spinazie kunt aan deze vraag voldoen. Biofood BV is teler van Woodpecker Spinazie.

Biologische Woodpecker spinazie

De Woodpecker spinazie is een heerlijke gladbladige spinazie. Het is een donkerkleurige spinazie met ronde/ovale vorm. Bij het zien van deze spinazie valt op hoe gelijk deze in hoogte groeien. De Woodpecker kenmerkt zich hierbij met een rechtopstaande bladstand.

Na afname blijft de Woodpecker spinazie ongeveer 1 maand vers en houdbaar.

Neem direct contact op

Waarom BioFood?

 •  Al onze (vrucht) groenten worden biologisch geteeld
 •  Stimulering duurzame voedselteelt
 •  Verduurzaming van het energiesysteem
 •  Productie voor de (groot) handel

 

Biologische spinazie Woodpecker - Teeltschema Woodpecker spinazie

Teeltschema Woodpecker spinazie

De biologische Woodpecker spinazie kan in twee periodes in het jaar gezaaid en geoogst worden. Tijdens een gemiddelde oogst van de biologische Woodpecker hebben wij 500 kilo per week beschikbaar.

Zaaiperiodes
 • Eind februari - half mei
 • Eind juli - half september
Oogstperiodes
 • Eind april - half juni
 • Eind augustus - half oktober

Verpakkingsmogelijkheden

Voor de verpakking en transport van Biologische woodpecker spinazie heeft u de keuze uit vele mogelijkheden. Als klant bepaalt u welke verpakkingswijze wordt gehanteerd. Veel gebruikt zijn de Eps fust kratten en dozen. U bepaalt hoe er wordt geleverd en hoeveel er in bepaalde verpakkingen gaat. Voor groothandelaren wordt op pallets uitgeleverd.

Wij kunnen transport regelen door heel Nederland, daarnaast is het mogelijk om zelf te komen afhalen met eigen transport. 

 • Biologische spinazie Woodpecker - Verpakkingsmogelijkheden
 • Biologische spinazie Woodpecker - Verpakkingsmogelijkheden
 • Biologische spinazie Woodpecker - Verpakkingsmogelijkheden

Spinazie kas 12.000 m2

BioFood teelt biologische spinazie Woodpecker in haar tuinbouwkas in de Buitenvaart in Almere. Dit doen we met uiterste zorg. Hiervoor is de grond in onze kas verrijkt met oergrond uit de Oostvaardersplassen. In de volle grond hebben we een rijk bodemleven voor optimale groeikracht.

Geheel biologisch en natuurlijke spinazie
Geen gegoochel met gif. Als biologische teler werken wij alleen met biologische gewasbescherming in. Daarnaast werken wij enkel met meststoffen van natuurlijke oorsprong. Het water dat tijdens teelt wordt gebruikt is gezuiverd en zo natuurlijk mogelijk. Het werk wat wij leveren voor onze Woodpecker spinazie is intensiever als bij een normale teler maar hiermee kunnen we altijd hoge kwaliteit garanderen. 

Geteeld met de seizoenen mee
Onze teeltschema zetten we zo op dat we hierbij rekening houden met het seizoen, er is weinig warmtegebruik nodig bij onze teelt. Hiermee voldoen wij aan de strikste kwaliteits- en milieu standaarden geborgd met ons Global GAP en SKAL certificaat.

Biologische spinazie Woodpecker - Spinazie kas 12.000 m2

Afnemers

Als teler van bladgroente en vruchtgroenten leveren wij aan veel verschillende afnemers. Onder onze afnemers vindt u lokale supermarkten, maar ook voedselproducenten en groothandelaren. Voor iedere afnemer kunnen wij op maat leveren. Denk hierbij aan het volume van de afname en de verpakkingswijze.

Biologische spinazie Woodpecker - SKAL spinazie

SKAL spinazie

We hebben een aantal prominente keurmerken in huis die garant staan voor gegarandeerde betrouwbaarheid, kwaliteit en bewustzijn. Onze spinazie draagt het keurmerk van SKAL en Global GAP. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare aankoop en bewijst onze duurzaamheid.

Meer weten over onze duurzaamheid en de eisen van deze certificaten? Lees dan verder over onze certificaten.

Ontvang onze oogstmail

Altijd op de hoogte blijven van onze oogst en het nieuwe teeltschema ontvangen? Meld je dan aan voor ons oogstmail. Blijf wekelijks op de hoogte van onze teelt en plaats snel uw bestelling.

Biologische spinazie Woodpecker - Ontvang onze oogstmail

Impressie van onze kas

 • Biologische spinazie Woodpecker - Impressie van onze kas
 • Biologische spinazie Woodpecker - Impressie van onze kas
 • Biologische spinazie Woodpecker - Impressie van onze kas